AKDEV'den gönül liderlerine dua

Responsive image
Atatürk Kültür Dayanışma ve Eğitim Vakfı (AKDEV), bu kez de toplumun tüm katmanlarını Bebek Camii'nde bir araya getirdi.
Gerçekleştirdiği birbirinden ilginç ve kucaklayıcı toplumsal projelerle adından her zaman övgülerle söz ettiren ve kısa adı AKDEV olan Atatürk Kültür Dayanışma ve Eğitim Vakfı, başarılı bir projeye daha imza attı.
Başta Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşları ile Atatürk'ün Manevi Kızı Ülkü Adatepe olmak üzere, Türkiye Cumhuriyeti'nin birlik ve bütünlüğü uğrunda şehit olmuş tüm Mehmetçikler ve ebediyete göç etmiş devlet büyüklerinin ruhu için, İstanbul Bebek Camii'nde, İkindi Namazı'na müteakip olarak Kur'an-ı Kerim' okundu ve dualar edildi. Etkinlik, duanın ardından yapılan ikram ile devam etti.
Tanınmış pek çok ismin ve şehit ailelerinin de katıldığı etkinliğe ayrıca 40 sivil toplum örgütü başkanı ve federasyon başkanları katıldı, duygulu anlar yaşandı. Ortaya koyduğu her biri birbirinden ilginç ve kucaklayıcı toplumsal projelerle, adından her fırsatta saygıyla ve övgülerle söz ettiren Atatürk Kültür Dayanışma ve Eğitim Vakfı'nın Başkanı Gül Karyaldız, "Vakıf olarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği yolda gece gündüz ilerliyoruz. Çalışmalarımız; yurt genelinde her yerde olmaktadır. Bize desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum." dedi

KİMLER KATILDI

Çorlu'nun köklü ailelerinden Sibel Teber'in dua bölümünün sponsorluğunu üstlendiği etkinlikte, merhum Başbakan Adnan Menderes'in yeğeni Siret Evliyazade de Kur'an-ı Kerim dağıttı.
 Dua etkinliğine Everest'e çıkan ilk Türk Nasuh Mahruki, eşi ve oğlu, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Gönül Alpaydın, Prof. Dr. Zeliha Berksoy, oğlu Oğul Aktuna, DYP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Kemal Abdullahoğlu, Yeni Arayışlar Girişimi Başkanı Kenan Toprak, İstanbul Hizmet Vakfı Başkanı Dr. Adil Emecan, Rotary Kulüplerinin temsilcileri, Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Sedat Akbay, Meclis Üyesi Refik Akova, Mehmetçik TV sahibi yazar Vedat Yenerer, EkonomistTürk'ün sahibi Oğuz Uçar, sanatçı İlham Gencer, ADD eski Marmara Bölge Sorumlusu Dr. Ahmet Metin, Rengarenk programının yapımcısı ve sunucusu Müge Oruçkaplan, Romalı Perihan, İstek Vakıfları Temsilcisi ve Namık Kemal Zeybek'in kardeşi Sevim Bal, muhtelif partilerin temsilcileri ve meclis üyeleri, 40'ın üstünde sivil toplum örgütünün başkanı, Quality Mecmuası'nın Başkanı Salih Keçeci, Belediye Başkanı Murat Haznedar'ı temsilen yardımcısı, Beşiktaş ve Şişli belediyelerinin üst düzey yöneticileri ile şehit ve gazi aileleri katıldı. 



Geri Dön