ATATÜRK’ÜN ORMAN ÇİFTLİĞİ DOSYASINI AÇTIK

Responsive image

Temiz toplumun tercihi Kanal T’de ve Akdeniz Tv  Söylenmez ki Söyleyesin programında Atatürk Orman Çiftliği’nin metrekarelerce olan alanında neler olduğunu Ankara Mimarlar Odası Başkanı Ali Hakkan ve Tezcan Karakuş Candanla gözler önüne getirdik.

KAN UYUŞMAZ
Halkın serveti başbakanlık ve Amerikan konsolosluğuna hazırlanıyor.
400bin metrekaresi için yaklaşık 10.000 ağaç kesildiğini bunları da uydu fotoğraflarıyla ancak saptayabildiklerini söyleyen başkan ve genel sekreter, Başbakanlık Sarayı için bina yapılmaya başlandığını yaklaşık 3yıldır adli bir savaş verdiklerini vurguladı.
Atatürk’ün kendi parasıyla aldığı ve sadece ama sadece halka tahsis ettiği doğal ürünlerin üretildiği alanın statüsü değiştirilerek ticaret alanına çevirende Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek .
Önce Gazi Üniversitesine eğitim için tahsis edilen bazı toprakların, ilk başta Toki’ye devredilerek daha sonra da diplomatik olarak hiçbir yeri beğenmeyen Amerikan Konsolosluğuna sunulmasında mimarlar odası yetkililerince açıklandı.
ATATÜRK’ÜN HALKINA HEDİYESİYDİ!
Üç yıldır halka ait topraklara başbakanlık binası inşaatı olduğu için giremediklerini bu nedenle uydu fotoğrafları çekmek zorunda kaldıklarını anlatan genel sekreter hukuk mücadelesinin çok çetin geçtiğini belirtti..
Halk ve doğal yaşamı korumak adına verdikleri mücadelede Türk milletinin gereğince uyarılmadığı için tepkisiz kalındığını bu güne kadar yalnız mücadele verdiklerini üzüntüyle anlattı.
“Başkentin nefes alma mekanı yok edilmiştir. Atatürk Orman Çiftliği yapılaşmaya açılmamalıdır.”
‘’Kentlerdeki doğal ve kültürel mirasımız talan edilmemelidir.’’ Diyen başkan ve genel sekreter 6 Haziran tarihinde Amerika Büyükelçiliğinin önüne siyah çelenk bıraktıklarını yineledi.

TÜRK HALKI, KENDİ MALINA,TOPRAĞINA,DÜŞÜNCELERİNE,DOĞASINA, ÖZGÜRLÜĞÜNE,GENÇLİĞİNE ÖZELLİKLE KADINLARINA SAHİP ÇIKTIĞI ÖLÇÜDE BAĞIMSIZ OLACAKTIR.

ABD KONSOLOSLUĞUNUN DİKKATİNE
Sevgili Amerikan Konsolosluğu yetkilileri Ankara’da Atatürk’ün halkına hediye ettiği bu doğal servetin dışında pek çok konsolosluğunuzu kurabileceğiniz yerin mevcut olduğunu sizde biliyorsunuz.
Bizlerin Central Park’a, Türk konsolosluğu kurmamız kulağa ne kadar  hoş gelmiyorsa, sizinde bunun ışığında empati yapmanızı rica ediyoruz.
Chicago’da otobüsler üzerindeki yazıların kaldırılmasıyla ile ilgili duyarlılığınız için teşekkürlerimi AKDEV Genel Başkanı olarak sunarken aynı hassasiyeti Atatürk Orman Çiftliği içinde Türk halkı olarak beklediğimizi ifade etmek isterim.
Atatürk, gelmiş geçmiş saygın başkanlarınız ve tüm dünya basının yücelttiği, evrensel bir liderdir. Mirası bir dünya mirasıdır. Uygarlığınıza paralel olarak doğaya ve demokrasiye verdiğiniz önem nedeniyle, Türk halkına ve Atatürk Orman Çiftliğinin maddi ve manevi değerine saygı duyacağınıza inancımız tamdır.




Geri Dön